woensdag 10 juni 2009

Open Innovation Capital actief in juni 2009

Na de bijeenkomst van Open Innovation Capital op de NDSM-werf in april jongstelden zijn we de afgelopen weken aan de slag gegaan met meerdere ‘breek uit’ sessies over open lesmaterialen, openbaarheid van bestuur, energieopwek, kunst en open source gebiedsontwikkeling. Op de blog vind je onze updates!

http://openinnovationcapital.blogspot.com

Op 17 september 2009 organiseren we samen met de Cultuurfabriek een plenaire bijeenkomst in Pakhuis de Zwijger waar we de ervaringen van de laatste maanden samenbrengen. Zet de datum en tijd (18 - 22.30 uur) vast in je agenda! Maar voor dat het zover is herinner ik jullie aan de volgende bijeenkomsten:

BIGWOBBER BENEFIET 11 juni 2009
17:30 – laat, Pickup Club, NDSM-werf, tt Neveritaweg 15, 1033 WB Amsterdam

Betaal 10 euro entree voor het avondvullend programma en drink en eet voldoende – want de opbrengst van de entree gaat naar de stichting Vrijschrift, evenals de opslag op de drankjes en hapjes. Zodat zij de proceskosten kunnen betalen waarmee we de overheid helpen in hun overgang naar transparantie.

Transparantie komt uiteindelijk ons allemaal ten goede, want het verbetert de kwaliteit van het bestuur, scheelt de overheid tijd en we helpen onze overheid verstandiger om te gaan met ons belastinggeld.

http://www.bigwobber.nl

JOINT VENTURE 17 juni 2009
18 – 01.00 uur, Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 181, 1019 HC Amsterdam

Op woensdag 17, donderdag 18 en vrijdag 19 juni organiseert Pakhuis de Zwijger de driedaagse seizoensafsluiting 'Joint Venture!' waar stedelijke vernieuwing, talentontwikkeling en technische innovatie centraal staan. Drie inspirerende avonden over de innovatiekracht van de Amsterdamse creatieve industrie. Burgemeester Job Cohen opent het event woensdag 17 juni met een betoog over het begrip ‘hightrust society' in relatie tot de innovatiekracht van de stad. Open Innovation Capital, Groene Aap, Het Laboratorium voor de Tussentijd en NEWNRG participeren in het open ontwerpproces van de kop van Java!

http://www.dezwijger.nl/index.php?nid=234

OPEN OFFICE PLAZA 25 juni 2009
Locatie Amsterdam, nader info volgt.

Vier open lesmateriaal! RedNose organiseert op donderdag 25 juni een sessie met een discussie over open en vrije lesmaterialen van 15.00 tot 17.00 uur. Hierna volgt een Russisch feestje! Het feest wordt geopend met het overhandigen van vrij ontwikkeld Russisch lesmateriaal aan de Handelsvertegenwoordiging van de Russische federatie en een medewerker van de Russische ambassade. Daarna volgt een feest met Russische muziek, hapjes en drankjes. Natuurlijk ben je vrij om alleen de middag of alleen tijdens het feest aanwezig te zijn. Meld je aan via www.openofficeplaza.org of per mail op evenementen@rednose.nl

http://www.openofficeplaza.org

We vinden het leuk om te horen of je op een van de bijeenkomsten aanwezig wilt of zult zijn!

Vriendelijke groet,
namens Layana, Ruud, Maarten, Pauline, Brenno, Krishna en Jerry,

Eva

--

OPEN INNOVATION CAPITAL
NDSM-loods Amsterdam
tt Neveritaweg 15 N10
1033 WB Amsterdam

Ruud Vriens 06-22795592 / ruud@rednose.nl
Layana Mokoginta 06-20011181 / layana@purpura.nl
Eva de Klerk 06-52474127 / mail@evadeklerk.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten